AJUNTAMENT: EL PLA ESPECIAL DEL CABANYAL-CANYAMELAR COMPTARÀ AMB UNA VIA VERDA QUE VERTEBRARÀ EL BARRI FINS A LA MARINA.

Fuente: Ajuntament de València
Urbanisme i Habitatge

Sandra Gómez ha anunciat este jardí que es contemplarà en el document urbanístic i tindrà com a referència l'antiga via del trenet.

EL PLA ESPECIAL DEL CABANYAL-CANYAMELAR COMPTARÀ AMB UNA VIA VERDA QUE VERTEBRARÀ EL BARRI FINS A LA MARINA.


La regidora de Renovació Urbana i vicealcaldesa, Sandra Gómez, ha anunciat este matí que el Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar (PECC), que es troba actualment en la primera fase d'al·legacions després de concloure el període d'exposició d'informació al públic, comptarà amb una via verda que vertebrarà el barri fins a La Marina. Este enjardinament tindrà com a referència l'antiga via del trenet.

Sandra Gómez ha remarcat que una de les prioritats d'esta regidoria "és la regeneració del barri a través del PECC amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d'una de les zones més emblemàtiques de València". D'esta manera, ha reiterat la seua voluntat de portar l'exposició de les al·legacions al ple de setembre o octubre "perquè puguem disposar d'unes normes i un pla que garantisca la convivència i la rehabilitació del barri".

"Comença un nou curs polític i un dels objectius que ens hem marcat és aprovar el PECC per a donar-li l'impuls definitiu que necessita el barri", ha remarcat, després d'explicar que des d'Urbanisme es treballa en esta línia per a abordar les al·legacions que han presentat les entitats i col·lectius veïnals. Així, ha anunciat que una de les novetats que presentarà el pla serà "la creació d'una via verda que realment vertebre tota la zona fins a la Marina".

La regidora ha posat de manifest que esta mesura “s'emmarca dins de la proposta de dotar al Cabanyal-Canyamelar d'espais de qualitat urbana i mediambiental que permetra als veïns i veïnes gaudir el barri i passejar". Sandra també ha assegurat que des d'Urbanisme "podrem consolidar el model de ciutat amable i sostenible en tots els barris de València".Comentarios